Dostępność: produkt dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 129,99 zł 129.99
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Numer katalogowy: 4050538514988


Zestaw 3LP zawierający m.in.: “Blue Eyes Crying In The Rain,” “I’ll Fly Away,” “Have I Told You Lately That I Love You,” “When The Saints Go Marching In.

Spis utworów:

1 I'll Sail My Ship Alone
2 Where The Old Red River Flows (Acetate Version 206)
3 Have I Told You Lately That I Love You
4 I Am Bound For The Promised Land
5 Pins and Needles (In My Heart)
6 Next Sunday Darling Is My Birthday
7 Low And Lonely
8 Blue Eyes Crying In The Rain
9 Cherokee Boogie
10 Just When I Needed You (Acetate Version 13)
11 The Blind Child's Prayer
12 Where He Leads Me
13 At The Cross
1 Lonely Tombs (Oh Those Tombs) [Acetate Version 158]
2 Dust On The Bible
3 I Dreamed About Mama Last Night (Acetate Version 25)
4 I've Got A One-Way Ticket To The Sky
5 When The Fire Comes Down From Heaven
6 I'll Fly Away (Acetate Version 204)
7 I Can't Tell My Heart That
8 Deck Of Cards
9 I Heard My Savior Calling Me (Acetate Version 147)
10 Softly And Tenderly
11 Precious Lord Take My Hand
12 The Funeral/Steal Away
1 You Blotted My Happy School Days
2 Gathering Flowers For The Master's Bouquet (Acetate Version 14)
3 Thirty Pieces Of Silver
4 Lord Build Me A Cabin
5 Searching For A Soldier's Grave
6 That Beautiful Home
7 On Top Of Old Smoky
8 I Hang My Head And Cry
9 Seaman's Blues
10 If I Didn't Love You
11 From Jerusalem To Jericho
12 When The Saints Go Marching in

Dane szczegółowe

EAN 4050538514988
Format LP
Nośnik WINYL, 3LP
Liczba nośników 3
Data premiery 21.02.2020

Pytania? Zadzwoń:

784 307 700

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium